Lomalla viimeinkin!

Perjantai, klo näyttää tarkalleen 13.15, molemmat lapset päiväunilla ja kirjoitan tätä blogia mökillä takkatulen äärellä. Järvi on peilityyni ja, jos oikein tarkkaan kuuntelee niin joutsenten laulua kuuluu tuolta jostain. Tai ainakin haluan kuvitella sen olevan joutsenten laulua. Voisi sitä olla tällä hetkellä asiat huonomminkin. Toinen kesälomaviikko lähenee loppuaan ja kolmas viikko vielä jäljellä. Neljäs sitten, joskus syksyllä. Mieli on tällä hetkellä aika tyhjä. Olen monena iltana alkanut kirjoittaa, mutta jättännyt aina vaan tyhjän sivun, kun ei ole tullut tekstiä. En ole väkisin halunnut mistään kirjoittaa, mutta eikö se juuri olekin kesäloman tarkoitus, että mieli lepää? Olen kovasti miettinyt, että mistä kirjoittaisin. Viime viikolla kirjoitin Imetyksestä ja sitä edellisenä uuden vauvan ensimmäisistä viikoista. Koko ajan vaan mietin, että mikä aihe kiinnostaisi teitä lukijoita, tai, että mikä olisi nyt sellainen ”raflaava” aihe, joka keräisi paljon lukijoita. 

Ei aina tarvitse olla Kreikassa uima-altaalla drinkki kädessä nauttien auringosta

Aina sellaisia aiheita ei vaan ole enkä halua päästänikään mitään keksiä. Ajattelin, että kirjoitan lomasta ja mökkeilystä. Koska just nyt on hyvä. Tässä ja nyt. Oman perheen ja läheisten kanssa. 
Aikaisemmin tällä viikolla täällä oli mun faija, sisko, siskon tyttö ja siskon poikaystävä. Siskon tyttö on 5v ja rakastan katsoa, kuinka ne touhuaa Nellin kanssa. Ne on kuin paita ja peppu keskenään. Nelli yrittää matkia kolme vuotta vanhempaa serkkuaan joka asiassa ja vielä kahden päivän jälkeenkin, kun he ovat jo kotona Nelli kertoo suu vaahdossa innoissaan, kuinka he hyppivät serkun kanssa kapunilla (trampoliinilla). Omassa lapsuudessa kaikista parasta oli olla serkkujen kanssa mökillä kesällä. Oltiin monta vuotta melkein jokaikinen viikonloppu heidän mökillä ja haluaisin tarjota sen saman myös omille lapsille.  


Viikonloppuna tänne tulee appivanhemmat. Tää mökki on itseasiassa vuosivuokralla meidän, appivanhempien ja vaimon siskon ja sen miehen kanssa. Meidän lähipiiri on todella tiivis ja vietetään paljon aikaa normaalissa arjessakin. 

Viritellään appiukon kanssa kalavehkeet veneeseen ja lähdetään uittaa siimaa vesille. Ja sunnuntaina katsotaan yhdessä kauden F1 avaus. Ai, että, lomalla on kliffaa. 

Ei aina tarvitse olla Kreikassa uima-altaalla drinkki kädessä nauttien auringosta. Välillä lähelläkin on hyvä! Muistakaa nauttia hetkestä. Oli se sitten hyppiä ”kapunilla”  serkun kanssa tai ihan vaan olla saunassa faijan kanssa ja nauttia oluet auringon laskiessa järven taakse! Hyvää kesää kaikille.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nyt nostetaan tissit pöydälle

Älä ole paha sisko, ole hyvä sisko!

Isääkin väsyttää